Eigen koffiesmaak met BuitenHuis koffiemelange

De juiste koffie maakt de beleving compleet bij Restaurant BuitenHuis. In samenwerking met koffiebranderij Royal Taste Company in Soest hebben wij diverse koffieboonrassen gemengd tot onze BuitenHuis koffiemelange met een eigen en herkenbare smaak. De vers gebrande koffie wordt geleverd in een gouden verpakking, die past bij de sfeer en uitstraling van ons restaurant.

Onze BuitenHuis koffiemelange is samengesteld uit Arabica bonen. De koffielanden Brazilië, Guatemala en Colombia spelen de hoofdrol in de melange met milde koffietonen van noten en chocolade. Om deze blend meer power te geven zijn de Afrikaanse landen Kenia en Ethiopië toegevoegd. Deze koffies zijn wat zuurder van oorsprong en ook wel te herkennen als citrus fruit, rood fruit en tropisch fruit. 

Onze BuitenHuis koffiemelange voldoet aan het keurmerk van de Rainforest Alliance. Het Rainforest Alliance-zegel is een gedurfd teken van verandering. Het is een symbool voor hoop, actie en vooruitgang. Een manier voor merken om het verhaal te vertellen over het goede dat in hun producten zit. Het laat consumenten zien dat boeren, bosbouwers en bedrijven stappen ondernemen om hun producten duurzamer te maken en zo een betere toekomst voor mens en natuur te creëren.

Ben jij ook een liefhebber geworden van onze BuitenHuis koffiemelange? Onze koffie is voor €9,50 (500g) te koop in ons restaurant.

Buitenhuis-Koffie
rainforest-koffie-zegel

Volg ons

Openingstijden

Woensdag 11:00 - 22:00 uur

Donderdag 11:00 - 22:00 uur

Vrijdag 11:00 - 24:00 uur

Zaterdag 11:00 - 24:00 uur

Zondag 11:00 - 22:00 uur

Keuken geopend tot 21:30 uur

Maandag - gesloten

Dinsdagavond - exclusief gereserveerd

Wij zijn op 1e en 2e kerstdag geopend!

Ons terras is volledig rookvrij

Ons restaurant is rolstoelvriendelijk

Contact

Vragen? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.