Eigen koffiesmaak met BuitenHuis koffiemelange

De juiste koffie maakt de beleving compleet bij Restaurant BuitenHuis. In samenwerking met koffiebranderij Royal Taste Company in Soest hebben wij diverse koffieboonrassen gemengd tot onze BuitenHuis koffiemelange met een eigen en herkenbare smaak. De vers gebrande koffie wordt geleverd in een gouden verpakking, die past bij de sfeer en uitstraling van ons restaurant.

Onze BuitenHuis koffiemelange is samengesteld uit Arabica bonen. De koffielanden Brazilië, Guatemala en Colombia spelen de hoofdrol in de melange met milde koffietonen van noten en chocolade. Om deze blend meer power te geven zijn de Afrikaanse landen Kenia en Ethiopië toegevoegd. Deze koffies zijn wat zuurder van oorsprong en ook wel te herkennen als citrus fruit, rood fruit en tropisch fruit. 

Onze BuitenHuis koffiemelange voldoet aan het keurmerk van de Rainforest Alliance. Het Rainforest Alliance-zegel is een gedurfd teken van verandering. Het is een symbool voor hoop, actie en vooruitgang. Een manier voor merken om het verhaal te vertellen over het goede dat in hun producten zit. Het laat consumenten zien dat boeren, bosbouwers en bedrijven stappen ondernemen om hun producten duurzamer te maken en zo een betere toekomst voor mens en natuur te creëren.

Ben jij ook een liefhebber geworden van onze BuitenHuis koffiemelange? Onze koffie is voor €9,50 (500g) te koop in ons restaurant.

Buitenhuis-Koffie
rainforest-koffie-zegel

Volg ons

Aangepaste openingstijden

Vanaf woensdag 26 januari hopen we weer onze deuren te openen. U kunt alvast reserveren.

Voorlopig blijft het mogelijk om ook het afhaal-keuzemenu of de dagverse afhaalmaaltijd af te halen.

Afhalen kan dagelijks tussen 15:00 en 20:00 uur. Bestel voor 17:30 uur en haal dezelfde dag nog af. 

 Ons terras is volledig rookvrij

Contact

Vragen? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.