Menu

U kunt kiezen voor ons 3-gangen keuzemenu of bestellen van de à la carte kaart . Het 3-gangen keuzemenu kunt u uitbreiden naar een 4-,5- of 6-gangen verrassingsmenu.

———————————————————

Iedere maand stelt Chef Bart Buitenhuis een nieuw keuzemenu samen.

Ieder seizoen wisselt onze chef ook de à la carte kaart. zodat wij lokale seizoenproducten in onze gerechten kunnen gebruiken.

Allergenen, diëten en restricties vernemen wij graag bij uw reservering, zodat wij het menu hierop kunnen aanpassen.

Keuzemenu

Het keuzemenu is weer opnieuw samengesteld vanaf woensdag 4 mei

Voorgerechten

Rouleaux van zalm en koolvis, kaviaar van limoen,
bavaroise van asperge en ras el hanout crème

Wijnsuggestie: Aaldering Florence Chenin Blanc, Stellenbosch, Zuid-Afrika

of

Panna cotta van wortel, schuim sinaasappel en dragon,
gemarineerde artisjok en crème doperwten

Wijnsuggestie: Ferrandière grand blanc, Domaines Paul Mas, Frankrijk

Hoofdgerechten

Langzaam gegaarde runder picanha, basilicum couscous,
crème aubergine en jus van tomaat

Wijnsuggestie: Rara Neagra, Purcari, Moldavië​

of

Gegrilde zeebaars, kruidenrisotto, Hollandse asperge,
mini venkel en tomaten antiboise

Il Chiaretto Rosé, San Giovanni, Lombardije Italië

Desserts

Aardbeien Romanoff à la BuitenHuis met yoghurt basilicum roomijs en een meringue van sinaasappel

Wijnsuggestie: San maurizo brachetto d’acqui, Vallebelbo, Italië

of

4 soorten Hollandse kaas met bijpassende garnituren

Wijnsuggestie: Linge Rood Cuvée Barrique, Nederland

Menu prijzen

3-gangen keuzemenu 39
4-gangen verrassingsmenu 47,5
5-gangen verrassingsmenu 56
6-gangen verrassingsmenu 62,5

Gerechten uit keuzemenu zijn los te bestellen

Voorgerecht 14
Desserts 11
Hoofdgerechten 27

Bijgerechten

Friet met truffelmayonaise 5

Wijnarrangement

Wijnarrangement per glas 7,5
Halve glazen wijnarrangement per glas 4
Alcoholvrij cocktailarrangement per glas 6
Luxe wijnarrangement per glas 15

Menukaart

Voorgerechten

Tartaar koolvis, paprika krullen en paprika sorbet, doperwt cress,
gelei komkommer, radijs en noriten crackers
15
Huisgerookte eendenborst, sojabonen, loempia van pompoen,
gemarineerde lotuswortel met crème van koriander
16
3 verschillende bereidingen van asperges met gepocheerd kwartelei,
linzen en waterkers
16

Tussengerechten

Ravioli Syrische kaas, saus van gepofte paprika, bosui en wortellinten 14
Langzaam gegaarde buikspek met jus hoi sin, gerookte oesterzwam
en een crème van bospeen en sinaasappel
16
Makreel, gemarineerd scheermes, roseval salade, meiraapjes, venkel
en hollandaise saus
16

 Hoofdgerechten

Rouleaux Chinese kool, gepocheerd ei, schuim van mierikswortel,
krokante prei en kruidenolie
28
Gegrilde dorade met saus gerookte paprika, bietenrisotto, sugar snaps,
chioggia biet en crème peterseliewortel
30
Gebraden geitenlam met bitterbal van eigen stoofvlees, riso met
basilicum, gepofte cherrytomaat en bospeen
32
Ossenhaas, asperges, gestoofde prei, geroosterde zilverui
en crème zoete aardappel
35
Supplement gebakken eendenlever 6

Bijgerechten

Friet met truffelmayo 5

Desserts

Mangobavaroise, gekonfijte ananas, schuim van kokos met gel van guave, passievrucht en kiwi

12,5

Taart van sinaasappelchocolade, roomijs van advocaat, gemarineerde aardbei, chips aardbei en meringue van sinaasappel

12,5
5 Hollandse kazen met garnituur 16,5

Rabarbertaart, roomijs van amandel en karamel, gel van granaatappel en schuim van dragon

12,5
Verrassingsdessert met 3 soorten ijs van IJshoeve Ruitenbeek 12,5

Port van Butler Nephew & Co

Finest Reserve 7,5
10 Year old White  7
10 Year old Red  7
20 Year old Prestige  13
40 Year old  19
2017 Vintage  10
Crusted  12

Grappa

Mazetti Chardonnay 6
Mazetti Dolcetto 6
Mazetti Arneis 6
Mazetti Barbareco Aged 7
Mazetti Muscato 7
Mazetti Barolo Nebbiolo 6
Mazetti Ruche 7

Eau de vie

Theo Preiss Mirabelle 8
Theo Preiss Fraise 9
Theo Preiss Marc de Gewurztraminer 8
Theo Preiss Poire Williams 8
Theo Preiss Kirsch 9

Jenever/Corenwijn

Jenever 6
Jenever Barrel Aged 6
Corenwijn 6
Corenwijn 10 jaar oud 9
Jenever 21 6
Oude Jenever 6
Corenwijn 6 jaar oud 7

 Whiskey

Caol ila moch islay malt 12
Oban 14y west Highland 13
Lagavulin 16y islay 15
Hibiki Japanse Harmony 15
Balvanie Double wood highland 12y 11
Talisker isle of skye 11
Writer’s tears red head 11

Rum

Ghost in a Bottle Aged rum 10
By the dutch batavia arrack rum 10

Cognac/Armagnac

Montifaud VSOP Cognac 9
Bas-Armagnac V.S. Classique 7
Bas-Armagnac X.O. 10
Montifaud XO Cognac 14
Bas-Armagnac V.S.O.P. 7

Likeuren

Lazzaroni Limoncino 5
Lazzaroni Sambuca 5
Licor 43 5
Baileys 6
Tia Maria 6
Safari 5
Lazzaroni Amaretto 5
Grand Marnier 7
Cointreau 7
DOM Bénédictine 7
Drambui 7
Malibu 5

Calvados

Lauriston VSOP Calvados 9

Gebak

Huisgemaakte appeltaart 5,5
Huisgemaakte brownie 5,75
Huisgemaakte cheesecake 5,5

Broodjes

Broodje gerookte zalm

Ingelegde rode ui, roze radijs, gefrituurde kappertjes, kerrie crème

10

Broodje boeren kaas van de Kopermolen

Huisgedroogde tomaat, zwarte olijf en krokante sjalotten

9

Broodje carpaccio

Grada padano, hazelnoot, komkommer, crème van gerookte paprika

10

Salades

(geserveerd met brood en boter)

Salade tonijn

Geschroeide tonijn, haricoverts, roze radijs, zilverui, paprika en gepocheerd kwartelei

14,5

Salade runderpastrami

Huisgemaakte zuurkool, gekonfijt tomaatje en groene asperge

14,5

BuitenHuis burger

Met gelei gepofte witte ui, gehakte cornichons, huisgedroogde tomaat, olijf en truffelcrème en verse friet.

– of-

BuitenHuis burger Beyond Meat

Vegetarische plantaardige burger die eruit ziet en smaakt als rundvlees, maar is gemaakt van erwteneiwit. Compote rode ui,
gehakte cornichons, huisgedroogde tomaat, olijf en truffelcrème en verse friet.

15,5

2 gangen lunch menu

Keuze uit voor/hoofd of hoofd/dessert

25

Salade vegetarisch

Asperge, aardappel, gerookte bospeen, gele biet en kruidenolie

13

Soep van het seizoen

9
Lunch special 19,5
3 gangen lunch menu 33

Borrel

Bitterballen 8 stuks

Met fijne mosterd

8

Springrolls 8 stuks

Vegetarisch met curry crème

8
Brood met boter en lavazout 5

BuitenHuis plateau

Goed gevuld plateau om lekker te borrelen.

17,5

Kip krokant 8 stuks

Met gerookte paprika crème

8

Kaasplateau

5 kazen met garnituur en kletzenbrood

14
Knoflook olijven 5

Openingstijden

 

Woensdag 11:00 - 22:00 uur

Donderdag 11:00 - 22:00 uur

Vrijdag 11:00 - 24:00 uur

Zaterdag 11:00 - 24:00 uur

Zondag 11:00 - 22:00 uur

Keuken geopend tot 21:30 uur

Maandag - gesloten

Dinsdagavond - exclusief gereserveerd 

 

Ons terras is volledig rookvrij

Ons restaurant is rolstoelvriendelijk

Contact

Vragen? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.