Menu

Chef Bart werkt met een 3-gangenmenu kaart en gasten kunnen à la carte bestellen.

Iedere maand wisselt de kaart met een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu. In het 3-gangenmenu kiest u voor vis, vega of vlees. Het 4-,5- en 6-gangenmenu is een verrassingsmenu.

Ieder seizoen wordt de à la carte kaart gewisseld zodat wij lokale seizoenproducten in onze gerechten kunnen gebruiken.

Allergenen, diëten en restricties vernemen wij graag bij uw reservering, zodat wij het menu hierop kunnen aanpassen.

Menukaart

Voorgerechten

Geschroeide Albacore tonijn, haricot verts, gele biet, gel paprika, mosterdsla, ingelegde zilverui

Wijn: Valley Range Sauvignon Blanc

of

Panna cotta tomaat en oregano, crème vadouvan, gedroogde olijf, witte bonen, red chard en gefrituurde basilicum.

Wijn:Domaine Tariquet Chardonnay

Hoofdgerechten

Langzaam gegaarde kalfsstaartstuk, pommes dauphine, asperges, bospeen, gekonfijte tomaatjes en jus vadouvan

Wijn: Doppio Passo Primitivo

of

Gegrilde roodbaars, kruidenrisotto, prei, Chinese kool, paprika en saffraansaus

Wijn: Bellingham Bernard Series Whole Bunch Roussanne

Dessert

Gekonfijte ananas, kokosijs, gelei kiwi, dragon stroop, gebrande kokos, gel papaya

Wijn: Casa Silva Late Harvest Semillon Gewurztraminer

of

4 soorten Hollandse kazen met bijpassende garnituren

Wijn: Linge Rood Cuvee Barrique

Menu Prijzen

3-gangen keuzemenu

38

4-gangen verrassingsmenu

46

5-gangen verrassingsmenu

54

6-gangen verrassingsmenu

60

Het is mogelijk de gerechten à la Carte te bestellen.

Voorgerecht

15

Hoofdgerechten

29

Desserts

10

Bijgerechten

Friet met truffelmayo

5

Wijnarrangement

Wijnarrangement of non alcoholische variëteiten per glas

7,5

Luxe wijnarrangement per glas

15

Voorgerechten

“Groentetuin” pastinaak, gedroogde olijf, mini groenten, crème vadouvan, tahoon cress, gepocheerd kwartelei

12

Huisgerookte zalm met piccalilly, koolrabi, augurk, geroosterde zilverui en gelei van witte ui

15

Ceviche van kabeljauw, gefrituurde kappertjes, crème van koriander, kaviaar van soja, soyaboontjes en Japanse radijs

14

Steak tartaar van kalf, 63 graden ei, structuren van biet, gefrituurde sjalot, crème van truffel

15

Tussengerechten

Op karkas gebraden kwartel en gekonfijt pootje, quinoa met zonnebloempitten, asperge, ingelegde tomaat en jus foelie

13

Gebakken coquille, krokante spek, peterseliewortel, zoetzure wortel en basilicumolie

14

Ravioli wortel en schapenkaas met saus doperwt, gestoofde prei, radijs en affilla cress

12

Hoofdgerechten

Ossenhaas, pommes dauphine, rouleaux Chinese kool, gepofte paprika en jus vadouvan

29

Lamsbout, bulger met rozemarijn, asperge, gele bietjes, zilverui en eigen jus met fenegriek

28

Gegrilde Zeebaars, kruidenrisotto, gekonfijte tomaatjes, bospeen, sugarsnaps, bosui en saus saffraan

26

Heilbot en coquille, stamppot zoete aardappel en rucola, courgette, koolrabi, schuimige saus van gamba

28

Asperges met gekonfijte krielaardappel, gerookte bospeen, gepocheerd ei, peterselie en saus choron

24

Bijgerechten

Friet met truffelmayo

5

Desserts

Mangobavaroise met roze peper, kokosijs, limoenmeringue, pistache en kokos crumble, gel lychee

10

Chocolade en sinaasappeltaart met kaviaar van sinaasappel, popcorn, schuim mandarijn, yoghurt ijs en gel yuzu

10

Parfait van rood fruit, crème mascarpone, bastogne, gelei aardbei en stroop basilicum

10

5 Hollandse kazen met garnituur

14

Grappa

Mazetti Chardonnay

6

Mazetti Muscato

7

Mazetti Dolcetto

6

Mazetti Barolo Nebbiolo

6

Mazetti Arnies

6

Mazetti Ruche

7

Mazetti Barbareco Aged

7

Eau de vie

Theo Preiss Mirabelle

8

Theo Preiss Poire Williams

8

Theo Preiss Fraise

9

Theo Preiss Kirsh

9

Theo Preiss Marc de Gewurztraminer

8

Jenever/Corenwijn

Jenever

6

Jenever 21

6

Jenever Barrel Aged

6

Oude Jenever

5

Corenwijn

5

Corenwijn 6 jaar oud

7

Corenwijn 10 jaar oud

9

Whiskey

Caol ila moch islay malt

12

Balvanie Double wood highland 12y

11

Oban 14y west Highland

13

Talisker isle of skye

11

Lagavulin 16y islay

15

Writer’s tears red head

11

Hibiki Japanse Harmony

15

Rum

Ghost in a Bottle Aged rum

10

By the dutch batavia arrack rum

10

Cognac/Armagnac

Montifaud VSOP Cognac

9

Montifaud XO Cognac

14

Bas-Armagnac V.S. Classique

7

Bas-Armagnac V.S.O.P.

7

Bas-Armagnac X.O.

10

Likeuren

Lazzaroni Limoncino

5

Lazzaroni Amaretto

5

Lazzaroni Sambuca

5

Grand Marnier

7

Licor 43

5

Cointreau

7

Baileys

6

DOM Bénédictine

7

Tia Maria

6

Drambui

7

Safari

5

Malibu

5

Calvados

Lauriston VSOP Calvados

9

Gebak

Huisgemaakte appeltaart

5,5

Huisgemaakte cheesecake

5,5

Huisgemaakte blondi

5,75

Broodjes

Broodje gerookte zalm

10

Ingelegde rode ui, roze radijs, gefrituurde kappertjes, yuzu creme

Broodje carpaccio

10

Grada padano, hazelnoot, komkommer, crème van gerookte paprika

Broodje boeren kaas met vadouvan

9

Huisgedroogde tomaat, zwarte olijf en krokante sjalotten

Uitsmijter

10

3 eieren met keuze uit ham-spek-kaas

Salades (geserveerd met brood en olijfolie)

Salade tonijn

14,5

Geschroeide tonijn, haricoverts, roze radijs, zilverui, paprika en gepocheerd kwartelei

Salade vegetarisch

13

Asperge, aardappel, gerookte bospeen, gele biet en kruidenolie

Salade pulled pork

14,5

Piccalilly, gekonfijt tomaatje en groene asperge

Gevogelte bouillon

9

Met bosui en gekonfijte kipdij

BuitenHuis burger

15,5

Met gelei gepofte witte ui, gehakte cornichons, huisgedroogde tomaat, olijf en truffelcrème en verse friet.

Keuze uit rundvlees van belgische blauw bont van de Zuivelhoeve Ruitenbeek in Leusden. Of de beyond meat burger (vegan) met hetzelfde garnituur.

Lunch special

19,5

2 gangen lunch menu

25

Keuze uit voor/hoofd of hoofd/dessert

3 gangen lunch menu

33

Borrel

Bitterballen 8 stuks

8

Met grove mosterd

Kip krokant 8 stuks

8

Met gerookte paprika creme

Springrolls 8 stuks

8

Vegetarisch met currymayonaise

Kaasplateau

14

5 kazen met garnituur en kletzenbrood

Brood met knoflookboter

5

Knoflook olijven

5

BuitenHuis plateau

17,5

Goed gevuld plateau om lekker te borrelen.

Private dining

Vanaf 8 tot 14 personen bestaat de mogelijkheid om onze private dining exclusief te reserveren.


Het reserveren van onze private dining kan zowel voor de lunch, diner als zakelijke afspraak. Vertel ons uw wensen, wij vertellen u de mogelijkheden.


3 gangen diner all-in

75

4-gangen diner all-in

90

5-gangen diner all-in

105

6-gangen diner all-in

120

Voor tafels vanaf 8 personen bestaat de mogelijkheid u een all-in arrangement te serveren.

Dit menu serveren wij uitsluitend op reservering per gehele tafel en is inclusief amuse, brood, aperitief, begeleidend luxe wijnarrangement - 1 glas per gang -, tafelwaters, koffie en friandises (exclusief digestieven).

Volg ons

Openingstijden

Woensdag – Zondag
11:00 – 00:00

Maandag en dinsdag gesloten

Contact

Vragen? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.