Menu

Chef Bart werkt met een 3-gangenmenu kaart en gasten kunnen à la carte bestellen.

Iedere maand wisselt de kaart met een 3-, 4-, 5- of 6-gangenmenu. In het 3-gangenmenu kiest u voor vis, vega of vlees. Het 4-,5- en 6-gangenmenu is een verrassingsmenu.

Ieder seizoen wordt de à la carte kaart gewisseld zodat wij lokale seizoenproducten in onze gerechten kunnen gebruiken.

Allergenen, diëten en restricties vernemen wij graag bij uw reservering, zodat wij het menu hierop kunnen aanpassen.

Menukaart

Het keuzemenu voor deze maand is weer opnieuw samengesteld. 

Voorgerechten


Paté van het Livar varken met eendenleverkrullen, gehakte hazelnoten, gel van balsamico, crème zwarte knoflook, geroosterde bospeen en Tahoon Cress

Wijnsuggestie: Zweigelt Classic, Weingut Netzl, Oostenrijk

of

Tartaar van huisgerookte zalm, gepocheerd kwartelei, tobiko kaviaar, gel rode biet, crème masala en chips lotus wortel

Wijnsuggestie: Syrah rosé Les Sensibles, Languedoc, Frankrijk

Hoofdgerechten

Gebraden diamanthaas, stamppot aardappel-pecan-knolselderij, gekonfijt tomaatje, romanesco en jus zwarte knoflook

Wijnsuggestie: Saghé, Serene, Rosso Veronese, Italië

of

Gegrilde zeebaars, saus choron, groene asperge, zwarte rijst met sojabonen, gekonfijt tomaatje, zeekraal en paarse radijs

Wijnsuggestie: Rubrica Tinto, Luis Duarte, Alentejano, Portugal

Desserts

Sinaasappel cheesecake, bavarois van anijs, dragonstroop, chocoladeroomijs, sinaasappel chips en crumble witte chocolade

Wijnsuggestie: Sweet Graves Superieures, Château Brondelle, Frankrijk

of

4 soorten Hollandse kaas met bijpassende garnituren

Wijnsuggestie: Linge Rood Cuvée Barrique

Menu prijzen

3-gangen keuzemenu

38

4-gangen verrassingsmenu

46

5-gangen verrassingsmenu

54

6-gangen verrassingsmenu

60

Gerechten uit keuzemenu zijn los te bestellen

Voorgerecht

13

Hoofdgerechten

26

Desserts

10

Bijgerechten

Friet met truffelmayo

5

Wijnarrangement

Wijarrangement per glas

7,5

Luxe wijnarrangement per glas

Halve glazen wijnarrangement per glas

 

Alcoholvrij cocktailarrangement per glas

15

 

4

6

Voorgerechten

Rouleaux van parelhoen, ingelegde bundelzwam, bavaroise tomaat, rozemarijn, truffel crème en relliche van groene tomaat

15

Geschroeide tonijn, gelei van geïnfuseerde komkommer, paprika sorbet, borage, radijs, rettich, choggia biet en wasabi-crème

16

Bloemkool couscous, geroosterde bloemkool, piccalilly, geroosterde zilverui en bloemkool, tahoon cress, vadouvan crème en gepocheerd kwartelei

13

Pastrami, huisgemaakte zuurkool, sesam crème, kruidenkrokant, bospeen, koolrabi en gefrituurde sjalotten

15

Tussengerechten

Ravioli kalf, saus gepofte ui, bleekselderij en purple radish

14

Buikspek, pastinaak, gegrilde pompoen en jus vadouvan

15

Baby octopus, knoflookmousseline, groene asperge, knolselderijkaantjes en choronsaus

14

Hoofdgerechten

Gebakken kreeft, glasnoedels, paksoi, romanesco, bosui, paprika en saus madras

35

Gebakken ossenhaas, kruidige rosevalsalade, paddenstoelen, krokante prei, saus zwarte knoflook

32

Geitenlam, bitterbal van eigen stoofvlees, witlof, meiknol, gele wortel, krokante polenta en jus za’atar

28

Gebakken schelvis, taartje van ratatouille, puntradijs, jus gerookte knolselderij

26

Zwarte rijst, sojabonen, zilte zeegroenten, venkel, paprika en ingelegde tomaatjes en saus van wakame

24

Bijgerechten

Friet met truffelmayo

5

Desserts

Aardbei Romanoff à la “BuitenHuis” met yoghurt/basilicumijs, oude balsamico en limoenmeringue

10

Gepocheerde perzik met dragon, mango rode peper sorbet, gelei van gember en sereh, schuim van abrikoos, gedroogde abrikoos
en een krokant van mango

10

Claufoutis van kersen, roomijs witte chocolade,
gekonfijte sinaasappelzestes, gel granaatappel en tijm, crumble hazelnoot en een gel van pruim

10

5 Hollandse kazen met garnituur

14

Port van Butler Nephew & Co

 

Finest Reserve

 

10 Year old White

  

10 Year old Red

 

10 Year old Prestige

 

40 Year old

 

2017 Vintage

 

2015 Crusted

 

Grappa

 

6

 

7

 

7

 

12

 

18

 

10

 

11

 

Mazetti Chardonnay

6

Mazetti Muscato

7

Mazetti Dolcetto

6

Mazetti Barolo Nebbiolo

6

Mazetti Arnies

6

Mazetti Ruche

7

Mazetti Barbareco Aged

7

Eau de vie

Theo Preiss Mirabelle

8

Theo Preiss Poire Williams

8

Theo Preiss Fraise

9

Theo Preiss Kirsh

9

Theo Preiss Marc de Gewurztraminer

8

Jenever/Corenwijn

Jenever

6

Jenever 21

6

Jenever Barrel Aged

6

Oude Jenever

5

Corenwijn

5

Corenwijn 6 jaar oud

7

Corenwijn 10 jaar oud

9

Whiskey

Caol ila moch islay malt

12

Balvanie Double wood highland 12y

11

Oban 14y west Highland

13

Talisker isle of skye

11

Lagavulin 16y islay

15

Writer’s tears red head

11

Hibiki Japanse Harmony

15

Rum

Ghost in a Bottle Aged rum

10

By the dutch batavia arrack rum

10

Cognac/Armagnac

Montifaud VSOP Cognac

9

Montifaud XO Cognac

14

Bas-Armagnac V.S. Classique

7

Bas-Armagnac V.S.O.P.

7

Bas-Armagnac X.O.

10

Likeuren

Lazzaroni Limoncino

5

Lazzaroni Amaretto

5

Lazzaroni Sambuca

5

Grand Marnier

7

Licor 43

5

Cointreau

7

Baileys

6

DOM Bénédictine

7

Tia Maria

6

Drambui

7

Safari

5

Malibu

5

Calvados

Lauriston VSOP Calvados

9

Gebak

Huisgemaakte appeltaart

5,5

Huisgemaakte cheesecake

5,5

Huisgemaakte blondi

5,75

Broodjes

Broodje gerookte zalm

10

Ingelegde rode ui, roze radijs, gefrituurde kappertjes, yuzu creme

Broodje carpaccio

10

Grada padano, hazelnoot, komkommer, crème van gerookte paprika

Broodje boeren kaas met vadouvan

9

Huisgedroogde tomaat, zwarte olijf en krokante sjalotten

Uitsmijter

10

3 eieren met keuze uit ham-spek-kaas

Salades (geserveerd met brood en olijfolie)

Salade tonijn

14,5

Geschroeide tonijn, haricoverts, roze radijs, zilverui, paprika en gepocheerd kwartelei

Salade vegetarisch

13

Asperge, aardappel, gerookte bospeen, gele biet en kruidenolie

Salade pulled pork

14,5

Piccalilly, gekonfijt tomaatje en groene asperge

Gevogelte bouillon

9

Met bosui en gekonfijte kipdij

BuitenHuis burger

15,5

Met gelei gepofte witte ui, gehakte cornichons, huisgedroogde tomaat, olijf en truffelcrème en verse friet.

Keuze uit rundvlees van belgische blauw bont van de Zuivelhoeve Ruitenbeek in Leusden. Of de beyond meat burger (vegan) met hetzelfde garnituur.

Lunch special

19,5

2 gangen lunch menu

25

Keuze uit voor/hoofd of hoofd/dessert

3 gangen lunch menu

33

Borrel

Bitterballen 8 stuks

8

Met grove mosterd

Kip krokant 8 stuks

8

Met gerookte paprika creme

Springrolls 8 stuks

8

Vegetarisch met currymayonaise

Kaasplateau

14

5 kazen met garnituur en kletzenbrood

Brood met knoflookboter

5

Knoflook olijven

5

BuitenHuis plateau

17,5

Goed gevuld plateau om lekker te borrelen.

Private dining

Vanaf 8 tot 14 personen bestaat de mogelijkheid om onze private dining exclusief te reserveren.


Het reserveren van onze private dining kan zowel voor de lunch, diner als zakelijke afspraak. Vertel ons uw wensen, wij vertellen u de mogelijkheden.


3 gangen diner all-in

75

4-gangen diner all-in

90

5-gangen diner all-in

105

6-gangen diner all-in

120

Voor tafels vanaf 8 personen bestaat de mogelijkheid u een all-in arrangement te serveren.

Dit menu serveren wij uitsluitend op reservering per gehele tafel en is inclusief amuse, brood, aperitief, begeleidend luxe wijnarrangement - 1 glas per gang -, tafelwaters, koffie en friandises (exclusief digestieven).

Volg ons

Openingstijden

Woensdag – Zondag
11:00 – 00:00

Maandag en dinsdag gesloten

Ons terras is volledig rookvrij

Contact

Vragen? Speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.